Aşk Büyüsü Yaptırırsanız ya da Yaptırmazsanız Ne Olur?

/ 24 Mart 2022 / 1.682 / yorumsuz
Aşk Büyüsü Yaptırırsanız ya da Yaptırmazsanız Ne Olur?

Aşk Büyüsü Yaptırırsanız ya da Yaptırmazsanız Ne Olur?

Aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Sorusu büyüye karşı ilgi duyan ve sevdiğini kendine bağlamak için aşk büyüsü yaptırmayı düşünen kişilerin merak ettiği sorular arasında yer alır.  Aşk büyüsü, uzun yılların gözde büyüsüdür ve günümüzün de en çok ilgi gören ve yaptırılan büyüleri arasında yer alır. Hemen hemen her kültürde olan ve insanlığın var olduğu her çağda yapılan aşk büyüleri günümüzde de uygulanmaya devam etmektedir.

Eski çağlarda yapılan büyülere arkeolojik malzemelerde, literatürlerde ve papirüslerde rastlamak mümkündür. Aşk büyüsünün yapılması pek çok nedene bağlı olabilir. En önemli yapılış nedeni ise sevdiğiniz kişinin size karşı duygularının ve hislerinin olmaması durumunda kendinize aşık etmek için yaptırabilirsiniz. Aşk büyüsü yaptırmak isteyen kişiler bu işlemleri kesinlikle tek başına yapmamalı ve uzman medyum hocalardan destek almalıdır. Bazı aşk büyülerinin yapılışı çok kolaydır, bu nedenle de kişinin evde büyüyü tek başına yapabileceği söylenmektedir. Ancak bu çok sağlıklı ve doğru bir öneri değildir.

Aşk büyüsü hakkında hiçbir fikir ve bilgi sahibi olmayan kişiler aşk büyüsünün tanımını merak etmektedirler. Tanım olarak aşk büyüsü herkese göre farklılık gösterir. Bunun sebebi ise aşk büyüsünün ne niyetle ve hangi amaç ile yapıldığıdır. Aşk büyüsü iki uçlu bir büyüdür ve hem iyi niyetle hem de kötü niyetle yapılabilir. Bu nedenle de hem ak büyüler hem de kara büyüler sınıfında yer alır.

Büyü ve sihir gibi olaylar dinimizce yasaklanmıştır. Bu nedenle aşk büyüsü dahil bütün büyülerin yapılması İslam dinine göre günah ve haramdır. Ancak yine de kişi büyü yaptırmak istiyorsa aşk büyüsü yaptırarak sevdiği kişiyi kendine aşık edebilir.

Birine Aşk Büyüsü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır?

Aşk büyüsü, kadınlar ve erkekler tarafından tercih edilen bir büyüdür. Farklı amaçlar ile yapılabilir. İşin ehli medyum hocalar tarafından yapıldığında da etkili sonuçlar veren bir uygulamadır. Büyü yaptırmayı düşünen pek çok kişi büyü yaptırınca ne gibi etkilerin ortaya çıkacağını merak etmektedir.

Aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Sorusu gibi sorular gündeme gelir. Aşk büyüsü yaptırırsanız öncelikle unutmamanız gereken şey günaha gireceğinizdir.   Ancak diğer taraftan sizi sevmeyen ve size karşı ilgi duymayan ya da ilgisi azalmış eşinizi ve sevgilinizi kendinize aşık edebileceksiniz. Aşk büyüsü yaptırmadığınız takdir de ise İslam dininin emirlerini çiğnemeyecek ve günaha girmeyeceksiniz. Fakat sevdiğiniz kişi size ilgi ve sevgi beslemeyecektir. Eğer Allah’a sığınır ve arzunuzu O’na bildirirseniz Allah katında hayırlı ise sevdiğiniz kişi gelecektir.

Birine aşk büyüsü yapıldığı nasıl anlaşılır? Sorusu ise daha önceden kendisine ya da ailesine büyü yapılmış biri büyüden korktuğu için yapılan büyünün nasıl anlaşılır diye araştırma yapmaktadır. Büyü yapılan kişilerde farklı farklı belirtiler gözlenebilir. Bu belirtileri çözmeyerek size ya da bir yakınınıza aşk büyüsü yapılıp yapılmadığını anlayabilirsiniz. Aynı zamanda büyüyü yaptıran kişi de karşı tarafta meydana gelen değişiklikleri gözlemleyerek yaptırdığı büyünün tutup tutmadığını anlayabilir. Aşk büyüsü yapıldıktan sonra karşı tarafta gözlenecek olan belirtiler aşağıda verilmiştir.

  • Aşk büyüsü yapılan kişi ortada hiçbir neden yokken büyüyü yaptırma kişiyi düşünmeye ve özlemeye başlar.
  • Geceleri rüyasında büyüyü yaptıran kişinin yüzünü görür.
  • Ayrıca dikkat ve konsantrasyon eksikliği olur.
  • Aşk büyüsünün tuttuğunun en belirgin belirtisi ise kişinin sosyal çevresinden uzaklaşmasıdır.
  • Büyü yapılan kişiler de ağlama isteği de sık görülen belirtilerdendir.
  • Aşk büyüsü yapılan kişi duygusallaşır.

Aşk büyüsü yaptıran kişi eğer karşı tarafta bu belirtileri gözlemliyorsa eğer aşk büyüsünün tuttuğundan emin olabilir. Aşk büyüsü etkilerini göstermeye başladığı zaman karşı taraf büyü yaptırana kör kütük aşık olur.

Aşk Büyüsü Yaptırırsanız ya da Yaptırmazsanız Ne Olur?
Aşk Büyüsü Yaptırırsanız ya da Yaptırmazsanız Ne Olur?

Evde Aşk Büyüsü Yapılabilir mi?

Aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Sorusu ile birlikte aşk büyüsünden faydalanmak ve yaptırmak isteyen kişiler evde aşk büyüsü yapılabilir mi? Sorusunu da merak etmektedir. Bazı aşk büyüsü çeşitlerini evde yapmak mümkündür. Ancak bunun için büyü yapmayı düşünen kişiler öncelikle işin ehli medyum hoca bularak büyü ve yapılışı hakkında bilgi almalıdırlar. Edindikleri bilgiler doğrultusunda insanlar evde büyü yapabilirler. Fakat büyü yapımında sadece malzeme ve tılsımlı sözcükler yeterli değildir. Çünkü büyülerin etkili ve kuvvetli olması için medyum hocalar doğa üstü güçlerden yararlanırlar. Bu özel yetenek herkeste bulunmadığı için kişinin yaptığı büyü etkili olamayabilir. Ayrıca tabiat üstü güçlerden yardım isterken bu varlıkların kişiye musallat olma ve hayatlarını alt üst etme ihtimali de bulunmaktadır.

Evde yapılabilecek aşk büyülerine örnek olarak aşağıdaki büyüler verilebilir;

  • Kaşık büyüsü
  • Nohut büyüsü
  • Biber büyüsü
  • Kırmızı mum büyüsü

Büyülerin tarifi kadar büyü yapımında kullanılan malzeme ve tılsımlı sözcüklerinde öğrenilmesi önemlidir. Ayrıca kişiye büyü yapmaya başlamadan önce niyetini belirtmelidir.

En Güçlü Aşk Büyüleri Hangileridir?

Aşk büyüsü çift uçlu bir büyüdür ve ak büyü türlerinin içinde yer aldığı gibi kara büyülerin içinde yer almaktadır. Bu nedenle en güçlü aşk büyüleri hangileridir? Sorusu insanlarda merak uyandırmaktadır. En güçlü aşk büyüleri sayesinde pek çok kişi sevdiğine kavuşmaktadır. Bu sebeple yapımında çok kuvvetli tılsımlı sözcükler ve kaliteli malzemeler kullanılır. Bu tarz büyülerden yararlanmak isteyen kişiler kesinlikle alanında uzman ve işin ehli medyum hocalardan yardım almalıdır. En güçlü aşk büyüleri arasında kırmızı mumla yapılan aşk büyüsü sayılabilir. Aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Diye merak edenler yazımızın içeriğindeki bilgilerden faydalanabilirler. 

Aşk Büyüsü Nasıl Yok Edilir?

Aşk büyüsü yaptırıp pişman olanlar ya da kendisinde ve bir yakınında aşk büyüsünden şüphelenenler aşk büyüsü nasıl yok edilir? Diye merak etmektedirler. Ayrıca aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Sorusu büyü yaptırmayı düşünen kişilerin ilgilendiği bir konudur.

Aşk konusu sayesinde pek çok kişi sevdiğini elde etmektedir. Ancak bu durum karşı taraf için durum pek de güzel sayılmamaktadır. Çünkü karşı taraf kendi hür iradesi ile hareket etmemekte ve büyünün etkisi ile büyüyü yaptırana aşık olur. Ayrıca aşk büyüsü iyi niyetle yapılabildiği gibi kötü amaç ile de yapılmaktadır. Kötü niyetle yapılan aşk büyüleri kara büyüler ile yapılır. Kara büyüler, insanlara çeşitli zarar veren ve hatta insanların hayatlarına kast edecek kadar zararlıdır. Aşk büyüsü yaptıran bazı kişiler büyüyü iyi niyetle yaptırmamaktadır.  Bazen de başka birinin mutluluğunu kıskanan ya da ona zarar vermek adına kara büyülerin etkilerinden yararlanmak isteyebilirler.

Kişi bilinç altı hareket ettiği için çoğu zaman kendine büyü yapıldığını anlamayabilir. Ancak büyü yapılan kişinin ailesi, arkadaşları kişiye büyü yapıldığını fark edebilir. Kendinize ya da çevrenizde birine büyü yapıldığını düşünüyorsanız medyum hocalara giderek büyüyü bozdurabilirsiniz. Büyüden şüphelenildiğinde medyum hoca, kişiye yapılmış büyünün olup olmadığını tespit etmek için bakım yapmaktadır. Bakım işleminde medyum hoca, hangi tür aşk büyüsünün yapıldığını ve hangi amaçla yapıldığını görebilir.

Büyüler tam zıttı büyüler ile bozulmaktadır. Kişiye eğer ak büyü yapıldıysa medyum hoca kara büyü yaparak kişinin üzerindeki büyüyü bozabilir. Kara büyü yapıldıysa da ak büyü yaparak kişideki büyünün etkilerini kaldırabilir. Bir kişiye yapılan büyü bozulduktan sonra kişi dilerse koruma büyüsü yaptırarak bir daha yapılacak olan büyülere karşı kendisini koruma altına alabilir.  Ayrıca aşk büyüsü yapılan kişinin büyüsü bozulduktan sonra çoğu zaman bu kişilere büyü etki etmemektedir.

Aşk Büyüsü Etkili midir?

Aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Sorusu kadar aşk büyüsü etkili midir? Sorusunu da merak ediyor olabilirsiniz.  Ayrıca büyü yaptırmayı düşünen kişilerin merak ettiği bir konu da aşk büyüsü etkili midir? Sorusudur.

Uzman ve işin ehli medyum hocalar tarafından yapıldığı sürece aşk büyüsü dahil her türlü büyü etkili sonuçlar vermektedir. Büyünün etkili olması için bütün aşamaların doğru ve eksiksiz bir şekilde yapılması ve doğru tılsımlı sözcüklerin kullanılması gerekir. Medyum hocalar büyülerin yapılış şekillerine çok iyi hakim oldukları için yaptıkları büyüler de olumlu sonuç vermektedir. Aşk büyüsü yapıldıktan sonra çok kısa bir süre zarfında karşı tarafta etkilerini göstermeye başlamaktadır.

Ayrıca yapılan büyünün etkili olmasında önemli rol oynayan bir diğer unsur da büyüde kullanılacak malzemenin kalitesidir. Malzeme ne kadar kaliteli olursa büyü de o kadar çok fazla etki gösterecektir. Bu nedenle aşk büyülerinin etkilerinden güçlü bir şekilde yararlanmak istiyorsanız işin ehli bir medyum hoca ve en iyi kalitede malzeme seçmelisiniz. Bu kuralların yanı sıra büyünün etkili olmasında ruhani varlıklarında önemi çok büyüktür. Tabiat üstü güçler ile herkes iletişime geçemediği için kişi evde büyü yapmamalı ve alanında uzman bir medyum hoca ile çalışmalıdır.

Aşk Büyüsünün Olumsuz Sonuçları Nelerdir?

Her cağda ve her kültürde uygulanan aşk büyüleri iki kişiyi bir araya getirmeye ve mutlu olmalarına vesile olan bir işlemdir. Ancak bazı kişiler büyünün dinde günah olduğunu bildiği için büyüden kaçınmak istemekte ve aşk büyüsü yaptırırsanız ya da yaptırmazsanız ne olur? Gibi soruları düşünmektedir.  Kişi sevdiğine kavuşmak için tabii ki de Allah’a dua etmeli ve O’ndan yardım istemelidir. Lakin bazı kişiler de sevdiğine bir an önce kavuşmak istedikleri için büyüye başvurmaktadır. Ancak büyünün olumlu etkileri olduğu kadar olumsuz etkileri de bulunur. Bu nedenle insanlar büyü yaptırmadan önce aşk büyüsünün olumsuz sonuçları nelerdir? Öğrenmelidir.

Aşk büyüsü kişiler üzerinde sadece olumlu etkilere değil aynı zamanda olumsuz etkiler de gösterebilir. Bunun sebebi ise büyünün yapımında ruhani ve şeytani varlıklardan yardım istenmesidir. Aşk büyüsünün çok güçlü etkilere sahip olması için medyum hocalar Huddam Garaminar isimli varlık ile iletişime geçmektedir. Ancak eğer kişiler evde ruhani güçler ile iletişime geçerek büyü yapmak isteyebilirler. İletişim kabiliyetleri olmadığı için de varlıkların kendilerine musallat olmalarına sebep olabilirler. Huddam Garaminar isimli varlık, büyü yapılan kişiye musallat olabileceği gibi yapan kişiye de musallat olabilir ve iki kişiyi birbirine düşman haline getirebilir.

Bu nedenle aşk büyüsü yapmak ve yaptırmak isteyen kişiler çok iyi düşünmeli ve ona göre karar vermelidir. Çünkü doğa üstü varlık kişiye düşman olduğu zaman ruhuna girerek sürekli onun kötü davranışlar sergilemesine neden olur. Böyle bir durumda da kişiler bir ömür boyu mutlu olmak yerine her geçen gün daha mutsuz olurlar. Hayatları olumsuz etkilendiği için ailevi sorun yaşayabilirler. Huddam Garaminar isimli varlık bir kez musallat oldu mu bir ömür boyu kişinin üzerinde kalabilir ve onun istemsiz bir şekilde büyü yapan kişiye kötü davranışlarda bulunmasına neden olur.