Kiriş Büyüsü Nedir?

/ 9 Ağustos 2021 / 6.192 / yorumsuz
Kiriş Büyüsü Nedir?

Kiriş Büyüsü Nedir? Kiriş Büyüsü Etkileri Nelerdir?

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir soruları çok fazla sorulan ve araştırılan sorulara arasında yer almaktadır. Kiriş büyüsü çok etkili olan ve etkisini hemen gösteren büyüler arasında yerini almaktadır. Etkisini göstermesi ve istenilen sonucun alınması için de dikkat edilmesi gerekenlerin başında güvenilir ve tecrübeli medyum hocalara yaptırılması gerektiği belirtilmektedir. Her büyünün kendine özgü olan yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler ilimlere dayanan şekillerde yapılmaktadır. Bu nedenle de iyice araştırılmalıdır. İlim sahibi olmayan medyum hocalar tarafından yapılması, istenilen sonucu vermeyecektir. Bu da hem maddi hem de manevi kayıplara neden olacaktır.

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir konusu etkili bir büyü olması nedeniyle çok fazla araştırılmaktadır. Büyünün uygulanmasına dikkat edildiği ve tecrübeli medyum hocalarca yapıldığı zaman çok büyük etkileri ortaya çıkmaktadır. Birbirini seven çiftler için yapılan kiriş büyüsü sayesinde çok kısa sürede sevdiğiniz kişi ile bir ömür huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz. Kiriş büyüsünün yapımı çok zor olmasa da dikkat edilmesi gereken konular bulunmaktadır. Bu büyünün yapılması esnasında kiriş ipi olarak bilinen bir ip kullanılmaktadır. Bazı yerlerde ip büyüsü olarak da anıldığı bilinmektedir. Kiriş büyüsü yapımında hesaplamalara dair ilimler kullanılmaktadır. Bu ilimlerin başında da ebced ilmi gelmektedir. Bu nedenle de çok daha etkili bir hal almaktadır.

Kiriş Büyüsü Nedir?

Kiriş Büyüsü Nedir?
Kiriş Büyüsü Nedir?

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir şeklinde yapılacak olan araştırmalarda ortaya etkileri bakımından güçlü bir büyü olduğu çıkmaktadır. Aynı zamanda kiriş adı verilen ip ile yapılan bu büyü ip büyüsü olarak da bazı hocalar tarafından belirtilmektedir. Birçok şekillerde kiriş büyüsü yapıldığı bilinmektedir. Önemli olan hangi amaçla yapılacağının belirlenmesidir. Sevdiğiniz kişi ile bir arada olmak için yapılabildiği gibi, evli çiftler arasında eşlerin iradelerinin düğümlenmesi için de yapılmaktadır. Bunlar dışında birçok şekli ile varlığını sürdürmektedir.

Kiriş büyüsü nedir diye sorulduğunda çiftler arasında yaşanan ya da yaşanması muhtemel olan sorunların ortadan kalkması için yapılmaktadır. Belli sebeplerden ötürü bir araya gelemeyen ya da sürekli ayrılık yaşayan çiftler için de kiriş büyüsü yapımına sıkça rastlanmaktadır. Bu büyü ile birlikte çiftler bir daha ayrılmamak üzere bir araya gelmektedir. Giden sevgilinin geri gelmesi de kiriş büyüsü ile sağlanabilmektedir. Bu büyünün yapılmasında niyet çok önemlidir. Ne niyet ile yapılması isteniyorsa ona göre medyum hocaya iletilmelidir. Medyum hocalar niyetinize uygun olarak büyü yapma işlemini başlatacaktır.

 

Kiriş Büyüsü Nasıl Yapılır?

Kiriş büyüsü nasıl yapılır diye bakıldığında yukarıda da bahsedildiği üzere kiriş ipinin kullanıldığı dikkat çekmektedir. Büyünün yapılmaya başlanması için öncelikle bu ipin temin edilmesi gerekmektedir. İpin temin edilmesinden sonra belirlenmiş bir uzunlukta kesilmesi gerekmektedir. Kiriş ipi ayarlandıktan sonra tılsımlı sözler ve dualar okunarak düğümleme yapılmalıdır. 40 defa bu tılsımlı ve dualar okunmuş ip düğümlenecektir. Okunması gereken dua ise; “Hasbünallahu ve ni’mel vekil, ni’mel mevlâ ve ni’mennasîr, ğufrâneke Rabbena ve ileyke’l masîr.” Şeklindedir.

Yukarıdaki işlemler doğru bir şekilde yapıldıktan sonra konusunda tecrübeli olan medyum hocalar tarafından vefk hazırlanmaktadır. Vefkler de belli ilimler dâhilinde yapılmaktadır. İki uygulama bir arada kullanıldıktan sonra büyü tamamlanmış ve kısa sürede etkisini gösterecek hale gelmektedir. Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir kısmına bakıldığı zaman birçok çeşidi ile karşımıza çıkmaktadır. Niyet edilen durumlara göre büyü işlemi uygulaması yapılabilmektedir. Bu büyünün yapılması esasında çok dikkatli olunmalıdır. Konusunda uzman olan medyum hocalardan destek alınmalıdır. Aksi takdirde istenilen sonuçtan uzaklaşılacaktır.

Kiriş Büyüsü Neden Yapılır?

Kiriş büyüsü neden yapılır sorusu da izleyen dönemlerde en çok sorulan sorulardan biri olarak gündeme gelmektedir. Bahsedildiği üzere yapılacak olan büyü de niyet çok önemlidir. Hangi niyetle yapılacaksa ona göre uygulama adımları ortaya çıkmaktadır. Çok çeşitli sebeplerle yapılmaktadır. Bunlar;

  • Evli çiftler üzerine yapıldığında aralarındaki muhabbetin artması sağlanmaktadır.
  • Sevdiğiniz ama bir türlü bir araya gelemediğiniz kişiyi kendinize bağlamak için yaptırılabilmektedir.
  • Özellikle iş yaşamında sorunlar yaşayanlar ve maddi kazancını arttırmak isteyenler bu büyüden faydalanmaktadır.
  • Hane içi ya da ticarethanelerde bereketin artırılması için bu büyüden yararlanılmaktadır.
  • Karşılıksız olan aşk duygusunun karşılıklı bir hal alması için yaptırıldığı da bilinmektedir.
  • Uzun süre evlilik hayali kuran kişiler için yapıldığında kısa sürede bu niyetlerinin gerçekleşmesi için kiriş büyüsü yapılmaktadır.

Yukarıda sayılan niyetlerin dışında farklı niyetlerde de kiriş büyüsü yapılmaktadır. Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir şeklinde araştırmalar yapıldığında genel olarak bu niyetler ortaya çıkmaktadır. Bunların dışında da birçok şekli bulunmaktadır. Çok daha detaylı bilgiler için medyum hocalardan destek alınmalıdır.

Kiriş Büyüsü Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Kiriş büyüsünün etkileri kısa bir süre sonra ortaya çıkmaktadır. Çok etkili olan büyüler sınıfında yer alan kiriş büyüsü ile sevdiğiniz kişi ile kısa sürede kavuşma yaşanmaktadır. Ayrılmış olan çiftlerin yeniden bir araya gelmeleri sağlanmaktadır. Bu nedenle de birçok kişi tarafından nasıl yapıldığı ya da ne kadar etkili olduğu sorgulanmaktadır. Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir sorusundan ziyade ne kadar sürede etki gösterdiği merak edilmektedir.

Her büyünün insanlar üzerinde farklı etkileri bulunmaktadır. Kiriş büyüsü de farklı etkiler yaratan büyülerdendir. Yaklaşık olarak 7-10 gün içerisinde yapılan büyü etki göstermeye başlayacaktır. Burada etkinin görülmesindeki en önemli etken konusunda uzman olan medyum hocalar tarafından yapılması durumudur. Büyünün en kısa sürede tutması ve etkilerinin istenilen şekilde olması için sabırlı olmakta fayda vardır. Tam olarak büyünün tuttuğundan emin olmak için yaklaşık olarak 21 gün beklenmesi gerekmektedir.

Kiriş Büyüsü Kim Tarafından Yapılmalıdır?

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir araştırması yapıldığında etkisi bakımından çok fazla tercih edilen bir büyü olduğu görülmektedir. Kiriş büyüsünün yapılması esansında her büyü de olduğu gibi ilimlerden yararlanılmaktadır. Birkaç ilmin bir araya getirilmesi ile kiriş büyüsü yapımı sağlanmaktadır. Bu nedenle de çok iyi bir araştırma sonrasında bu büyünün yapılması istenmelidir. İlim bilgisine sahip olan medyum hocalar tarafından usulüne uygun olarak kiriş büyüsünün yapılması gerekmektedir.

Kiriş büyüsünün yapılması bazı durumlar için zorluk teşkil etmektedir. Çok çeşitli amaçlar için yapıldığı bilindiğinden dolayı tecrübeli kişiler tarafından yapılması önem arz etmektedir. Özellikle ilk defa büyü uygulaması yaptıracak olan kişiler çok dikkatli olmalıdır. İlim sahibi olmayan kişiler tarafından yapılacak olan büyüler etkisini göstermeyecektir. İstenilen sonuç alınmayacak ve maddi-manevi kayıpların yaşanmasına sebebiyet verecektir.

Evde Kiriş Büyüsü Yapılır mı?

Kiriş büyüsü evde yapılır mı sorusu özellikle ilk defa büyü yaptıracak olan kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Büyünün çok etkili bir şekilde olması isteniyorsa evde büyü yapımı düşünülmemelidir. Belli ilimlerin kullanılarak yapılması büyü üzerindeki etkinin artmasını sağlayacaktır. Bu nedenle de yapılacak olan büyü tecrübeli kişiler tarafından hazırlanmalıdır. Bazı kaynaklarda her ne kadar evde yapılabileceği konusu gündeme gelse de bu çok mümkün değildir. Çünkü hem işlem basamaklarını doğru bir şekilde yapılması hem de okunacak dua ve tılsımlı sözlerin doğru telaffuz edilmesi gerekmektedir.

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir araştırması yapıldığı zaman ne kadar etkin bir büyü olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle de büyünün etkisi altına girmesi istenen kişilerin kısa sürede etkilenmesi istenmektedir. Eğer iyi bir sonuca ulaşılması gerekiyorsa bunun için deneyim sahibi olan kişilerin devreye girmesi önem arz etmektedir. Dolayısıyla evde kiriş büyüsü yapılır mı sorusundan ziyade kime yaptırılması daha uygun olur sorusunun sorulması çok daha faydalı olacaktır.

Kiriş Büyüsü Yaptırmak Tehlikeli mi?

Kiriş büyüsü yaptırmak isteyenlerin akıllarında yer alan sorulardan bir tanesi de kiriş büyüsü yaptırmak tehlikeli mi sorusu olmaktadır. Bir bakıma tehlikeli bir büyü olarak da adlandırılmaktadır. Çünkü yapılacak olan niyete uygun olarak bazı durumlarda tehlike oluşturabilmektedir. Bu nedenledir ki yapımında mutlaka uzman olan kişilerden yardım alınmalıdır. Büyü uygulaması esnasında yapılacak olan en küçük bir yanlış farklı sonuçların ortaya çıkmasına sebebiyet vermektedir. Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir konusunda araştırma yapıldığında ne kadar etkili bir büyü olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle büyü yapılacak olan kişi de oluşacak etkiler ile ilgili tam kapsamlı bir bilgi alınmalıdır.

Bir diğer durum ise, büyü yapılacak olan kişi hakkında verilecek olan bilgilerin doğruluğudur. Bu nedenle emin olunmadan böyle bir büyü yaptırılması tehlikeli olmaktadır. Yanlış verilen bilgiler ortaya çıktığında büyünün etkisi tam tersi bir şekilde olacaktır. Büyü hangi amaçla yapılıyor olursa olsun inanarak ve doğru bir şekilde yapılmalıdır. Aksi takdirde olumsuz sonuçlar ortaya çıkacaktır. Bu da manevi kayıpların yaşanmasına sebep olacaktır. Dikkat edilmesi gereken durumların başında bilgili ve ilim sahibi medyum hocaların tercih edilmesidir.

Kiriş Büyüsü Nasıl Bozulur?

Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir sorularına cevap bulunmasının yanı sıra nasıl bozulması gerektiği de araştırılmalıdır. Oldu ki, yanlış kişiye büyü yapıldığı ortaya çıktığında büyünün bozulması gerektiği unutulmamalıdır. Bir diğer açıdan sevdiğiniz kişinin kiriş büyüsü sonrasında size olan ilgisinden sıkılmış olabilirsiniz. Böyle bir durumda yine büyü bozma işleminin yapılması talep edilebilmektedir. Büyünün etkisi altına giren kişiler kendine büyü olduğunu anlamazlar. Fakat çevrelerindeki kişiler büyünün etkilerini fark edebilirler. Bu durumdan rahatsız olduklarında büyü bozma işlemi yaptırmak uygun olacaktır.

Büyünün etkisinde olan kişilerde birçok değişiklikler meydana gelmektedir. Bu değişiklikler kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Fakat birçok kişide ortak olarak görülen etkiler de bulunmaktadır. Bunlar;

  • Büyünün etkisinde olan kişiler iştah sorunu yaşamaktadırlar. Günlük yaşantılarında yemek yeme ya da bir şeyler içme durumunu göz ardı etmektedirler.
  • Özellikle karşılıksız sevenler için yapılan kiriş büyülerinde büyünün etkisindeki kişi sürekli olarak büyü yaptıran kişiyi düşünmeye başlarlar. Sürekli olarak o kişi ile alakalı hayaller kurmaktadır.
  • Sosyal hayatlarını sonlandırmaktadırlar. Dışarıya çıkmak ya da birileri ile vakit geçirmekten hoşlanmazlar. Sürekli olarak yalnız kalmayı tercih ederler.
  • Aile bireyleri ya da sosyal çevrelerindeki kişiler ile sürekli olarak bir tartışma içinde yaşarlar.

Yukarıda sayılan belirtiler sizde ya da çevrenizdeki kişilerde son dönemlerde görülmeye başladığında büyü konusunda tedbirli olunmalıdır. Böyle bir durumdan şüpheleniliyorsa tecrübeli medyum hocalardan destek alınmalıdır. Kiriş büyüsü nedir kiriş büyüsü etkileri nelerdir diye bir araştırma yapıldığında etkileri ve avantajları birçok açıdan karşınıza çıkacaktır. Bu tarz büyülerden kurtulmak için bazı durumlarda dualardan yararlanılmaktadır. Özellikle Felak ve Nas surelerinin okunması büyülerden korunma anlamında iyi sonuç vermektedir. Üzerinizde büyü varken bu surelerin okunması ise, etkilerinin daha az şekilde görülmesini sağlayacaktır.