Büyü Bozma Konusunda Uzman Medyum

/ 17 Ocak 2023 / 249 / yorumsuz
Büyü Bozma Konusunda Uzman Medyum

Büyü Bozma Konusunda Uzman Medyum

Büyü bozma konusunda uzman medyum, kişinin üzerinde var olan büyüyü bozmak ve büyüsel işlemin etkisini yitirmesini sağlamak için çeşitli uygulamalar yapan uzman kişidir. Bir büyü yapmak belli bir prosedür gerektiriyorsa onu bozmak daha fazla işlem ve uygulama gerektirmektedir.

Hoş olmayan bir durum varsa veya arzulanmayan olaylarla sürekli olarak karşılaşan kişilerin üzerinde büyü olduğu akla gelir. Herkes zaman zaman bu tip olaylar yaşar. Tek bir olumsuz olay veya birkaç kötü olayla karşılaşan kişilerin üzerinde büyü olduğu anlamına gelmez. Sürekli olarak hiç geçmeyen bir huzursuzluk ve aşk iş hayatında sürekli olarak bir başarısızlık durumu söz konusu ise ancak o zaman büyüden şüphelenilir.

 

Büyü Bozan Medyumlar- Büyü Bozan Hocalar

Ak büyü ve Kara büyü birbirine zıt büyülerdir. Birinin yaptığı şeyi ötekisi bozmaya çalışır. Üzerinizde kötü bir büyü, yani kara büyü yapılmışsa uzman medyum büyüyü tersine çevirme ve onun yerine Ak büyü yapma uygulaması gerçekleştirir.

Büyü bozma konusunda uzman medyum, aşk, evlilik, ticaret, hastalık, sağlık gibi önemli durumlara doğrudan müdahale eder. Basit vakalar basit bir büyü bozma işlemi ile giderilir. Ancak daha karmaşık vakalar kara büyüler ve bunun gibi olumsuz büyüleri bozmak için pek çok işlem gerekir.  Örneğin 3 harflilerin veya olumsuz enerjilerin zapt ettiği ve etkisi altına aldığı ruhları kurtarmak daha fazla vakit almaktadır.

 

Büyü Hangi Durumlarda Bozulur? Büyü Hangi Saatlerde Bozulur?

Belli başlı büyüler bazı özel günler ve bazı özel saatlerde bozulur. Büyünün çeşidine göre buna en doğru karar verecek kişi uzman medyumdur. Genellikle perşembe akşamını cuma sabahına bağlayan gece yarısı saat 12 ile 5 arasında yapılan bozulan büyüler tutar. Ancak buna doğru karar verecek kişi bahsedildiği gibi Medyum hocadır.

Etkili bir büyü yapılmışsa bunun kendi kendine bozulması zordur. Ancak üzerinize büyü yapılmadan önce hiçbir büyüden etkilenmemek için sürekli ve daimi olarak belli ayet ve surelerin okunmasında fayda vardır. Bazı basit vakalar dualarla çözülebilir ve daha karmaşık vakalar için mutlaka yardım almak gereklidir. Büyü bozma konusunda uzman medyum hocaya gitmek etkili sonuç vermektedir.

 

Tavsiye

Sabır Duaları Nelerdir?