Kara Büyü Uygulamalarından Uzak Durmak

/ 8 Şubat 2023 / 405 / yorumsuz
Kara Büyü Uygulamalarından Uzak Durmak

Kara Büyü Uygulamalarından Uzak Durmak

Kara büyü uygulamalarından uzak durmak ve ak büyü yani olumlu büyülere yönelmek kişinin ruh sağlığı açısından faydalıdır. Çünkü Kara büyü uygulamaları bir başka kişinin kötülüğünü istemektir. Eğer siz başka birinin kötülüğünü isteyip intikam duygusu beslerseniz, hırsla ve hınçla hareket ederseniz, bu duygular içten içe sizi kemirir ve bitirir. Kara Büyü uygulamaları yaptığınız kişi de zarar görür ancak böyle bir büyüyü yaptırmak istemek sizin psikolojik açıdan zor bir durumda olduğunuzu gösterir.

Kara büyü yaptırmak istemek doğru bir davranış değildir. Kara büyü yapmak yerine kendiniz için ak büyü yapmak kendinize geliştirici güzel enerji veren olumlu ritüeller uygulamak çok daha etkilidir. Örneğin sevdiğiniz kişi için birleşmek ve evlilik büyüleri yapmak; kendi işinizi geliştirmek için başarı ve ekonomik bolluk bereket için büyü yapmak veya sağlık durumunuzun olumluya gitmesi için ak büyü yapmak çok daha faydalıdır.

 

Kara Büyü Nedir?

Kara büyü bir başkasının kötülüğünü istemek amacıyla yapılan her türlü büyüdür. Bir başkasının sağlığını bozmak amaçlı bir başkasına ilişki veya evliliğini bozmak amaçlı, bir başkasının ekonomik durumunu veya işini bozmak amaçlı yapılan büyüler Kara Büyü örnekleridir.

Olgun ve gelişmiş bir kişilik yapısına sahip olan insanlar Kara Büyü yerine Ak büyü yapmayı tercih ederler. Kara büyü uygulamalarından uzak durmak sizin ruh sağlığınızı geliştiren bir durumdur. Başkasının mutsuzluğunu evliliğinin bozulmasını isteyip Kara Büyü yaptıracağınıza, kendiniz için en güzel aşkı, en güzel mutluluğu, en güzel işleri bulmak için ak büyü yapmaya odaklansanız çok daha mutlu olursunuz.

 

Kara Büyü Belirtileri ve Kara Büyü Çeşitleri

Kara Büyü belirtileri, geçmeyen baş ağrısı, baş dönmesi, halsizlik, mide bulantısı ve bunlara ek olarak yaşama sevinci eksikliği, yaşamı anlamsız bulmak ve geçmeyen can sıkıntısı halleri yaşamaktır. Zamanla kişinin hem iş hem gönül ilişkileri bozulmaya başlar. Hayatında bir rota belirleyemez.

Örneğin başka bir çiftin mutluluğunu engellemek için erkekliği ve erkeklik fonksiyonlarını bağlamak Kara Büyü örneğidir. Bu, kişilerin çocuk sahibi olmasını engeller. Bu durumda ve her türlü bir başkasının fiziksel ruhsal sağlığını bozacak nitelikte tüm büyüler, bir başkasının kötülüğünü istemek ve bunun için büyü yaptırmak Kara Büyü çeşitleri olmaktadır. Kara büyü uygulamalarından uzak durmak gerekir, bilmeden kendi başınıza yaptığınız Kara büyü uygulamaları karşı tarafa zarar verdiği kadar aynı miktarda size de zarar verme ihtimali vardır.